Elállás és visszatérítés

ELÁLLÁSI JOG

Amennyiben valamely termékünkkel nem lennél megelégedve, vagy nem nyerné el a tetszésed, a vásárlástól számított 14 naptári napon belül jelezheted elállási szándékodat a hello@bedtime.hu email címen, indoklás nélkül.

Ezek alól kivételnek számítanak az ajándékkártyák, melyeket nem áll módunkban visszatéríteni.

Az elállási jog lehetőségével azonban csak akkor élhetsz, ha a terméket eredeti, sértetlen állapotában és minden tartozékával együtt visszaküldöd nekünk, az eredeti csomagolásában. Használt, koszos, sérült vagy megrongálódott terméket nem áll módunkban visszavenni. A 14 naptári napon belül nem kell a terméknek megérkeznie, csupán az elállási szándékodnak. A visszaszállíttatási költségek minden esetben téged terhelnek. Utánvétellel visszaküldött csomagok átvétele nem áll módunkban.

Továbbá elengedhetetlenül szükséges a vásárlást igazoló nyugta felmutatása vagy eljuttatása számunkra.

Termékedet az alábbi címre postázd:

Stylers Kft
1133 Budapest,
Gogol utca 26. 1. Em.

Ha a fent említett körülményeknek nem tudsz megfelelni, akkor a termék árának visszafizetése nem kötelességünk.

A termék nem rendeltetésszerű használatából adódó károk megtérítését nem áll módunkban teljesíteni. Az elállási jog a termék kézhezvételének napjától él!

Jelen szabályzatunk alapja Magyarország 2001. évi CVIII. Törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről, illetve valamennyi egyéb vonatkozó törvény és rendelet.

VISSZATÉRÍTÉS

Elfogadott elállási kérelem estén, a visszaküldött termék megérkezését követően, kötelesek vagyunk haladéktalanul, de legkésőbb 30 napon belül az fizetett összeget az általad megadott bankszámlaszámra utalással visszaküldeni, vagy a megbeszéltek alapján eljárni.

Egy-két nap is eltelhet addig, míg a visszatérített összeg megjelenik a bankszámládon, ezzel érdemes számolni. Ha mégsem érkezik meg az összeg pár napon belül, keresd fel banki szolgáltatód. Ha mindezt követően sem sikeres a tranzakció, keress fel minket az alábbi e-mail címen: hello@bedtime.hu