Általános szerződési feltételek

1. BEVEZETŐ

Az oldal üzemeltetője a B. Buddies Kft. Az oldalon a „mi” kifejezések a B. Buddies Kft-re utalnak (továbbiakban: Mi, Cég, Kft, Üzemeltető, B. Buddies Kft.). A B. Buddies Kft által üzemeltetett oldal igénybevételének mindenre kiterjedő alapfeltétele az Általános Szerződési Feltételek és az Adatkezelési Szabályzat elfogadása.

Az oldal meglátogatásával és/vagy az oldalról való vásárlással igénybeveszed szolgáltatásainkat (továbbiakban: Szolgáltatás), ami egyenértékű azon kijelentéseddel, hogy elfogadod jelen Általános Szerződési Feltételeket és kiegészítő szabályainkat. Jelen Általános Szerződési Feltételek az oldal minden felhasználójára vonatkoznak, korlátozás nélkül, beleértve a nézelődőket, eladókat, beszállítókat, vevőket, kereskedőket, és/vagy a tartalomszolgáltató közreműködőket.

Kérjük, olvasd el figyelmesen a Általános Szerződési Feltételeket, mielőtt belépsz az oldalra, vagy használod a Szolgáltatást. Ha a megállapodás valamely pontját nem fogadod el, akkor az oldal látogatása, vagy a Szolgáltatás igénybevétele tilos. Ha jelen Általános Szerződési Feltételek ajánlattételnek minősül, akkor az elfogadása kifejezetten csak jelen Általános Szerződési Feltételek vonatkozik.

Minden további frissítésre - mely hozzáadódik a jelenlegi oldalhoz - vonatkoznak a Általános Szerződési Feltételek. Ezen az oldalon bármikor megtalálható az Általános Szerződési Feltételek legfrissebb verziója. Fenntartjuk a jogot jelen feltételek frissítésére, módosítására vagy cseréjére az oldalhoz hozzáadott frissítések vagy változtatások által. A Te felelősséged, hogy időszakosan ellenőrizd az oldal esetleges változásait.

Oldalunk a Shopify Inc keretrendszerét használja. Ők biztosítják számunkra az e-kereskedelmi platformot, amely lehetővé teszi a termékeink és szolgáltatásaink elérését.

2. RÉSZ – WEBÁRUHÁZ FELTÉTELEK

Jelen feltételek elfogadásával kijelented, hogy a lakhelyed szerinti törvények alapján nagykorúnak számítasz, vagy, hogy nagykorúként gondviselőként beleegyezésed adod, hogy kiskorú hozzátartozód használja az oldalt.

Továbbá, hogy nem használod Szolgáltatásunkat jogellenes és/vagy jogosulatlan céllal, és nem sérted meg országod törvényeit a Szolgáltatás használatával (beleértve, de nem kizárólagosan a szerzői jogi törvényeket).

Nem továbbíthatsz különböző férgeket, vírusokat, vagy bármely károkozási célú kódot az oldalra.

Bármely feltétel megszegése, vagy megsértése a Szolgáltatásunk azonnali megvonását vonja maga után.

3. RÉSZ – ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK

Fenntartjuk a jogot, hogy megtagadjuk a szolgáltatásainkat bárkitől, időbeli és térbeli korlátozás, illetve indoklás nélkül.

Elfogadod és egyetértesz azzal, hogy adataidat (kivétel ez alól bankkártya adataid), nem feltétlenül kezeljük titkosítva, illetve esetenként elektronikus csatornákon továbbíthatjuk ezeket. Továbbá hogy megváltoztathatóak azért, hogy megfeleljenek a hálózathoz kapcsolódás műszaki követelményeinek. Bankkártya adataid mindig titkosítottak a hálózaton keresztül végbemenő adatátvitel során.

Továbbá elfogadod, hogy a mi írásos engedélyünk nélkül, nem reprodukálod, másolod, értékesíted, újraértékesíted, vagy használod ki a Szolgáltatás bármely részét, használatát, vagy hozzáférését sem, illetve bármely, a honlapon található kapcsolatot, amin keresztül a szolgáltatásnyújtás történik.

A fejezet címek csak az átláthatóságot segítik ebben a megállapodásban, csupán kényelmi szempontot látnak el, és nem korlátozzák, vagy befolyásolják ezeket a feltételek, rendelkezéseket.

4. RÉSZ – INFORMÁCIÓ AKTUALITÁSA ÉS PONTOSSÁGA

Nem terhel minket felelősség, amennyiben az oldalon rendelkezésre bocsátott információk nem pontosak, teljesek, vagy aktuálisak. Az oldalon található információk általános, tájékoztató jellegűek, nem lehet hivatkozni rájuk és nem ajánlott előzetes konzultáció nélkül, egy döntéshozatal kizárólagos alapjául használni. Csak saját felelősségére használhatja az oldalon megtalálható anyagokat.

Az oldal tartalmazhat bizonyos múltbéli információkat. Ezek az információk nem feltétlenül aktuálisak, és csak példaként, tájékoztató jelleggel szerepelnek. Fenntartjuk a jogot, hogy az oldal tartalmát bármikor módosítsuk, de nem vagyunk kötelesek módosítani. Elfogadod, hogy a módosítások követése a te feladatod.

5. RÉSZ – ÁRAK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK MÓDOSÍTÁSA

A termékeken feltüntetett árak értesítés nélkül módosíthatóak.

Fenntartjuk a jogot, hogy bármikor módosíthatjuk vagy megszüntethetjük a Szolgáltatást (vagy annak bármely részét vagy tartalmát) értesítés nélkül.

Nem vállalunk felelősséget a szolgáltatás módosítása, árváltozása, felfüggesztése, vagy megszüntetése miatt.

6. RÉSZ – TERMÉK ÉS SZOLGÁLTATÁS

Bizonyos termékek vagy szolgáltatások csak online, a honlapon keresztül vehetők igénybe. Ezen termékek vagy szolgáltatások limitált példányszámban fordulhatnak elő. Az ezekre vonatkozó cseréről, vagy visszatérítésről, az 14. pontban részletezett Elállási jog és a 15. pontban részletezett Visszatérítés bekezdésben foglaltak rendelkeznek.

Mindent megtettünk, hogy az áruházban található termékeinkről, a lehető legpontosabban jelenjenek meg a feltüntetett színek és képek. Nem garantálhatjuk, hogy a számítógép monitorod színbeállításai pontosak és a valóságnak megfelelő képet kapsz a termékeinkről.

Fenntartjuk a jogot, de nem vagyunk kötelesek, hogy korlátozzuk a Szolgáltatásunkat személyekre, földrajzi régiókra vagy közigazgatási egységekre. Ezen jogunkat saját belátásunk szerint, eseti elbírálás alapján gyakoroljuk.

Fenntartjuk a jogot, hogy a Szolgáltatásunk egyes részeit mennyiségben korlátozzuk. Bármely termék leírásában, vagy árazásában bármikor változtathatunk, előzetes értesítés nélkül, saját belátásunk szerint. Fenntartjuk a jogot, hogy felfüggeszthetjük egy termékünk forgalmazását bármikor. Bármely ajánlat bármely termékre semmisnek tekinthető saját belátásunk szerint.

Nem garantáljuk, hogy bármely termék, szolgáltatás, információ, vagy egyéb vásárolt anyag minősége megfelel az elvárásaidnak, vagy azt, hogy a Szolgáltatás esetleges hibái javításra kerülnek.

7. RÉSZ – RENDELÉSEK ÉS FIÓKADATOK

Fenntartjuk a jogot, hogy visszautasítsunk bármilyen megrendelést. Saját belátásunk szerint megszüntethetjük vagy korlátozhatjuk egy rendelés mennyiségét személyenként, háztartásonként, vagy rendelésenként. E korlátozások alkalmazhatók azon rendelésekre is, amiket azonos felhasználói fiókkal és bankkártya számmal, és/vagy azonos számlázási és/vagy szállítási címmel adtak fel. Abban az esetben, ha megváltoztatunk vagy megszüntetünk egy rendelést, megpróbálhatunk értesíteni az általad megadott e-mail és/vagy számlázási címen vagy telefonszámon, amit a rendeléskor megadtál. Fenntartjuk a jogot, hogy korlátozzunk, vagy megakadályozzunk azon rendeléseket, melyek a saját megítélésünk szerint úgy tűnnek, hogy kereskedők, viszonteladók, vagy forgalmazók adták fel őket.

Elfogadod, és egyetértesz azzal, hogy minden rendelésnél az aktuális, pontos és teljes személyes adataidat adod meg. Vállalod, hogy változás esetén azonnal frissíted fiókodat és más személyes adataidat – beleértve az e-mail címedet és a bankkártya adataidat – annak érdekében, hogy a rendelést és a pénzügyi tranzakciókat teljesíteni tudjuk, vagy fel tudjuk venni veled a kapcsolatot, ha szükséges.

8. RÉSZ – HARMADIK FÉL ÁLTAL BIZTOSÍTOTT ESZKÖZÖK A

Szolgáltatás igénybevétele során kapcsolatba kerülhetsz külső, harmadik fél által készített eszközökkel, amiket nem monitorozunk és nem mi kezelünk, illetve úgy bocsájtjuk rendelkezésedre „ahogy vannak”. Tudomásul veszed, és elfogadod, hogy ezen eszközök kapcsán nem vállalunk semmiféle garanciát. Nem vállalunk felelősséget továbbá semmilyen külső eszközök használatából származó, vagy használatával összefüggésbe hozható esetlegesen felmerülő problémákért.

Csak saját felelősségedre használd ezen eszközöket. Győződj meg arról, hogy ismered, és elfogadod a feltételeket, amelyeket, az érintett külső szolgáltató biztosít.

A jövőben új szolgáltatásokat és/vagy funkciókat kínálhatunk fel a honlapon (beleértve új eszközök és erőforrások kibocsátását). Az Általános Szerződési Feltételek ezekre is érvényesek ilyen esetekben.

9. RÉSZ – KÜLSŐ HIVATKOZÁSOK

Bizonyos tartalmak, termékek és szolgáltatások, melyek részei a Szolgáltatásnak, tartalmazhatnak harmadik fél által készített anyagokat.

Az oldalon található, harmadik felektől származó linkek elvezethetnek olyan külső honlapokra, melyek nincsenek velünk kapcsolatban. Ezen oldalak elbírálásában, valamint tartalmuk pontosságának értékelésében nem vagyunk felelősek, és nem vállalunk garanciát vagy felelősséget semmilyen külső anyagért, vagy honlapért, termékekért vagy szolgáltatásokért.

Nem vagyunk felelősek semmilyen, harmadik felekhez fűződő termékek vásárlása, szolgáltatások használata, vagy bármi más egyéb tartalmak vagy ügyletek miatt, amik kárt okoztak, vagy károkozással összekapcsolhatóak. Kérjük, olvasd el alaposan a külső honlap használati feltételeit, és győződj meg róla, hogy megértetted, mielőtt bárminemű tranzakció végrehajtásba kezdenél. Ha kérdéseid, aggodalmaid, panaszaid, vagy igényeid merülnének fel a harmadik felekkel szemben, minden esetben a harmadik felekhez juttasd el azokat.

10. RÉSZ – FELHASZNÁLÓI TARTALOM, HOZZÁSZÓLÁSOK, VISSZAJELZÉSEK

Ha kérésünkre vagy anélkül küldesz (például versenyfelhívás esetén) anyagokat, kreatív ötleteket, tanácsokat, észrevételeket, javaslatokat, terveket, vagy egyéb anyagokat, akár online, e-mailben, postai vagy egyéb úton nekünk, akkor ezzel egyben elfogadod, hogy a számunkra küldött anyagokat, korlátozás nélkül, bármikor szerkeszthetjük, másolhatjuk, publikálhatjuk, terjeszthetjük, lefordíthatjuk és/vagy használhatjuk. Nem vagyunk kötelesek (1) az anyagokat bizalmasan kezelni; (2) az anyagok után jog- vagy egyéb díjat fizetni; (3) válaszolni.

Jogunkban áll, de nem kötelességünk figyelni, szerkeszteni vagy törölni egy hozzászólást, ha saját belátásunk szerint jogellenes, sértő, fenyegető, rágalmazó, becsületsértő, pornográf, obszcén, vagy más módon kifogásolható vagy jogsértő bármelyik fél szellemi tulajdonára, vagy jelen Általános Szerződési Feltételekre nézve.

Elfogadod, hogy hozzászólásaiddal nem sérted meg semmilyen harmadik fél jogait, beleértve a szerzői jogot, adatvédelmet, védjegyet, vagy egyéb személyi vagy tulajdoni jogot. Továbbá elfogadod, hogy a hozzászólásaid nem tartalmazhatnak becsületsértő, jogellenes, sértő, vagy obszcén anyagokat, illetve nem tartalmaznak semmilyen számítógépes vírust vagy egyéb rosszindulatú programot, ami hatással lehet a Szolgáltatás, a honlap, vagy más honlap működésére. Valamint, hogy nem használsz hamis e-mail címet, nem adod ki magad valaki másnak, hogy félrevezess minket, vagy egyéb harmadik felet. Kizárólag te vagy felelős az általad létrehozott tartalmakért és hozzászólásokért, valamint azok pontosságáért.

11. RÉSZ – ADATVÉDELEM

A személyes adatokat az Adatvédelmi nyilatkozat alapján kezeljük és védjük.

12. RÉSZ – HIBÁK, PONTATLANSÁGOK ÉS HIÁNYOSSÁGOK

Alkalmanként előfordulhatnak, hogy a Szolgáltatás során, vagy az oldalon található információk olyan nyomdai elütéseket, pontatlanságokat, vagy hibákat tartalmaznak, amik kihatással lehetnek a termékleírásra, az árazásra, a promóciókra, az ajánlatokra, a szállítási díjra, az átfutási időre, vagy az elérhetőségre. Fenntartjuk a jogot az elütések, pontatlanságok vagy hibák által okozott tévedések kijavítására, vagy információk cseréjére, frissítésére, vagy rendelések korrigálására vagy törlésére határidő és előzetes értesítés nélkül, ha egyes információk a Szolgáltatásban vagy a honlapon pontatlanok (beleértve a már feladott rendeléseket is).

Nem vállalunk kötelezettséget, hogy frissítjük, kiegészítjük, vagy tisztázzuk az információkat, a Szolgáltatásban, vagy a kapcsolódó honlapokon, beleértve az árazási információkat, kivéve ha a törvények máshogy nem rendelkeznek. Ha megjelenítésre került a frissítés vagy módosítás dátuma az nem jelenti azt, hogy valamennyi hiba javításra került.

13. RÉSZ – TILTOTT FELHASZNÁLÁS

A jelen feltételek között felsorolt, tiltott használatokon kívül, tilos a honlap vagy annak tartalmának használata: (a) jogellenes célra; (b)mások buzdítására, hogy elvégezzenek, vagy részvételükkel elősegítsenek bármilyen jogellenes cselekedetet; (c) nemzetközi, szövetségi, tartományi, vagy állami szabályokat, törvényeket, vagy helyi rendeleteket megsértő cselekedetekre; (d) mások szellemi tulajdonának, vagy szellemi tulajdonjogának sértésére; (e) zaklatásra, sértésre, rágalmazásra, becsmérlésre, megfélemlítésre, vagy hátrányos megkülönböztetésre, nemi, szexuális orientációs, vallási, etnikai, faji hovatartozási, vagy nemzeti alapon; (f) hamis, vagy félrevezető információk közzétételére; (g) olyan vírusok, vagy egyéb kártékony kódok feltöltésére, melyek hatással lehetnek a Szolgáltatás és/vagy a kapcsolódó honlapok és/vagy az internet működésére és/vagy funkciójára; (h) mások adatainak gyűjtésére, vagy nyomon követésére; (i) számítógépes bűncselekményekre, mint például: spam, phish, pharm, pretext, spider, crawl, scrape stb...(j) bárminemű obszcén vagy erkölcstelen célra; vagy (k) a kacsolódó honlapok, más honlapok, vagy az internet biztonsági funkcióinak zavarására, vagy kijátszására. Fenntartjuk a jogot, a Szolgáltatás, és/vagy a kapcsolódó honlapok használatának felfüggesztésére, a fent említett bármely eset kapcsán.

14. ELÁLLÁSI JOG

Jelen szabályzatunk alapja Magyarország 2001. évi CVIII. Törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről, illetve valamennyi egyéb vonatkozó törvény és rendelet.

Amennyiben valamely termékünkkel nem lennél megelégedve, vagy nem nyerné el a tetszésed, a vásárlástól számított 14 naptári napon belül jelezheted elállási szándékodat a hello@bedtime.hu email címen, indoklás nélkül.

Ezek alól kivételnek számítanak az ajándékkártyák, melyeket nem áll módunkban visszatéríteni.

Az elállási jog lehetőségével azonban csak akkor élhetsz, ha a terméket eredeti, sértetlen állapotában és minden tartozékával együtt visszaküldöd nekünk, az eredeti csomagolásában. Használt, koszos, sérült vagy megrongálódott terméket nem áll módunkban visszavenni. A 14 naptári napon belül nem kell a terméknek megérkeznie, csupán az elállási szándékodnak. A visszaszállíttatási költségek minden esetben téged terhelnek. Utánvétellel visszaküldött csomagok átvétele nem áll módunkban.

Továbbá elengedhetetlenül szükséges a vásárlást igazoló nyugta felmutatása vagy eljuttatása számunkra.

Termékedet az alábbi címre postázd:

Stylers Kft
1133 Budapest,
Gogol utca 26. 1. Em.

Ha a fent említett körülményeknek nem tudsz megfelelni, akkor a termék árának visszafizetése nem kötelességünk.

A termék nem rendeltetésszerű használatából adódó károk megtérítését nem áll módunkban teljesíteni. Az elállási jog a termék kézhezvételének napjától él!

15. VISSZATÉRÍTÉS

Elfogadott elállási kérelem estén, a visszaküldött termék megérkezését követően, kötelesek vagyunk haladéktalanul, de legkésőbb 30 napon belül az fizetett összeget az általad megadott bankszámlaszámra utalással visszaküldeni, vagy a megbeszéltek alapján eljárni.

Egy-két nap is eltelhet addig, míg a visszatérített összeg megjelenik a bankszámládon, ezzel érdemes számolni. Ha mégsem érkezik meg az összeg pár napon belül, keresd fel banki szolgáltatód. Ha mindezt követően sem sikeres a tranzakció, keress fel minket az alábbi e-mail címen: hello@bedtime.hu

16. RÉSZ – KORLÁTOLT FELELŐSSÉG ÉS GARANCIA

Nem garantáljuk, hogy a Szolgáltatás folyamatos, biztonságos és hibamentes lesz.

Nem garantáljuk, hogy a Szolgáltatás használatából nyert adatok és eredmények pontosak, és megbízhatóak.

Elfogadod, hogy előzetes értesítés nélkül időről-időre szüneteltethetjük a Szolgáltatást határozatlan időtartamra, vagy megszüntethetjük a Szolgáltatást.

Elfogadod, és egyet értesz azzal, hogy a Szolgáltatást használatából, vagy nem használatából adódó valamennyi kockázat a téged terhel.

A Szolgáltatást és az összes terméket a Szolgáltatásban, bármiféle garancia, képviselet, vagy feltétel nélkül szolgáltatjuk, „úgy ahogy van”.

Semmilyen esetben sem tehető felelőssé a B. Buddies Kft igazgatói, tisztségviselői, alkalmazottai, partnerei, vállalkozói, gyakornokai, beszállítói, vagy szolgáltatói, semmilyen sérülés, veszteség, követelés, vagy bármilyen közvetlen, közvetett, véletlen, speciális, vagy következményes kárért (beleértve korlátozás nélkül, az anyagi veszteséget, adatvesztést, csere költségeit, vagy bármely hasonló kárt), amelyek a szolgáltatás, és/vagy termékeinek használatára eredeztethetőek vissza.

17. RÉSZ – KÁRPÓTLÁS

Elfogadod és kijelented, hogy kártalanítod és megvéded a B. Buddies Kft szülő- és leányvállalatait, partnereit, igazgatóit, vállalkozóit, szolgáltatóit, beszállítóit, gyakornokait, munkavállalóit, az összes olyan harmadik fél által követelt jogi, ügyvédi vagy egyéb olyan költségtől, amelyeket te okoztál az Általános Szerződési Feltételek megszegésével.

18. RÉSZ – ELVÁLASZTAHATÓSÁG

Abban az esetben, ha jelen Általános Szerződési Feltételek valamely rendelkezését jogellenesnek, érvénytelennek, vagy végrehajthatatlannak határoznák meg a vonatkozó jogszabályok értelmében, akkor az érvényesíthetetlen rendelkezések elválaszthatóak jelen Általános Szerződési Feltételektől, és az érvénytelenített rendelkezések kivételével az Általános Szerződési Feltételektől fennmaradó részei érvényben maradnak.

19. RÉSZ – FELMONDÁS

A szerződő felek, az Általános Szerződési Feltételek lejárta előtt felmerülő kötelezettségei és felelősségei, a szerződés lejárta után is érvényben maradnak.

Jelen Általános Szerződési Feltételek érvényben állnak, egészen addig, amíg Te vagy a mi részünkről felmondásra nem kerülnek. A szerződés bármikor felbontható részedről, ha írásban értesítesz minket, hogy a továbbiakban nem kívánod igénybe venni szolgáltatásainkat, vagy ha megszűnik részedről az oldal használata.

Ha saját megítélésünk szerint nem sikerült teljesítened, vagy fennáll a gyanúja, hogy nem sikerült teljesítened jelen Általános Szerződési Feltételek valamely rendelkezését, vagy feltételét, akkor bármikor, előzetes értesítés nélkül felbonthatjuk a veled kötött szerződésünket, és megtagadhatjuk a hozzáférést a szolgáltatásunkhoz, vagy annak egy részéhez. A szerződés lejártáig összegyűlt tartozásaid a szerződés megszűnése után is esedékesek.

20. RÉSZ – TELJES MEGÁLLAPODÁS

Ha bármely feltételt, vagy rendelkezést a jelen Általános Szerződési Feltételekben foglaltak közül nem sikerül betartatnunk, az nem minősül a feltételektől és rendelkezésektől való elállásnak, jogfeladásnak.

Az oldalon általunk feltűntetett Általános Szerződési Feltételek, rendelkezések, vagy működési szabályok felülírnak minden korábbi, vagy egyidejű megállapodást, tájékoztatást vagy javaslatot köztünk, legyen az írásos, vagy szóbeli (beleértve, de nem kizárólagosan a korábbi verzióit a Általános Szerződési Feltételeknek).

Nem róható fel nekünk, amennyiben félreérthető vagy ellentmondásos rész található a jelen Általános Szerződési Feltételek valamely rendelkezésében, vagy feltételében.

21. RÉSZ – IRÁNYADÓ JOG

Az egyéb, fel nem tűntetett kérdésekben a Magyarországi jogrendszer vonatkozó törvényei és jogszabályai az irányadóak.

22. RÉSZ – ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK MÓDOSÍTÁSA

Ezen az oldalon bármikor megtalálja a legfrissebb verzióját az Általános Szerződési Feltételeknek.

Fenntartjuk a jogot jelen feltételek frissítésére, módosítására vagy cseréjére az oldalhoz hozzáadott frissítések vagy változtatások által. A Te felelősséged, hogy időszakosan ellenőrizd az oldal és az Általános Szerződési Feltételek esetleges változásait. Ha a Általános Szerződési Feltételek frissítése vagy módosítása után, továbbra is használod az oldalt és/vagy annak szolgáltatásait, az a frissített vagy módosított Általános Szerződési Feltételek automatikus elfogadásával egyenértékűek.

23. RÉSZ – ELÉRHETŐSÉGEK

Ha kérdésed lenne, az Általános Szerződési Feltételekkel kapcsolatban, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot a hello@bedtime.hu e-mail címen.